Dressuuroefeningen onder het zadel

Wil je graag je dressuurvaardigheden verbeteren? Deze cursus biedt een uitgebreide uitleg en praktische voorbeelden van alle gangbare oefeningen die je tegenkomt in een dressuurproef. Leer hoe je de oefeningen correct uitvoert, hoe je de juiste hulpen geeft en hoe je de oefeningen het beste kunt rijden voor een vloeiende nette proef. Met behulp van duidelijke instructies en video’s kun je direct aan de slag met het verbeteren van je prestaties.

Waar ga je allemaal mee aan de slag?

✅ Masterclass ‘Zijgangen’. Tijdens deze Masterclass is veel aan bod gekomen tijdens de verschillende lessen. Met name de verschillende zijgangen op verschillende niveaus én met verschillende raspaarden. Kijk deze Masterclass op je gemak terug met dit pakket!

Masterclass ‘Zijgangen’ bevat 6 video’s


✅ Fysiek & Mentaal een atleet, incl: een syllabus over dit onderwerp, balans oefeningen voor jou als ruiter/amazone, houding & structuur training, ademhalingsoefeningen, core training, mentale skills en nog veel meer.

Fysiek & Mentaal een atleet bevat 10 hoofdstukken


✅ Trainingsvideo’s zijgangen, incl: de verschillende zijgangen (schouderbinnenwaarts, renvers, travers, appuyeren etc) en veel meer

Werken aan de hand bevat 7 hoofdstukkenDressuuroefeningen onder het zadel