Verbeter de relatie en prestaties met je paard

Ontdek hoe je de relatie met je paard kunt verbeteren en tegelijkertijd de prestaties naar een hoger niveau kunt tillen. Leer alles over het werken vanaf de grond, waarbij je de basis legt voor een goede communicatie en vertrouwen met je paard. Daarnaast krijg je inzicht in de biomechanica van het paard, zodat je beter begrijpt hoe het lichaam van het paard functioneert tijdens het rijden. Deze cursus biedt praktische tips en oefeningen om direct toe te passen in de praktijk.

Waar ga je allemaal mee aan de slag?

✅ Biomechanica & trainingsconcepten, incl: theorie over lengtebuiging, ruggebruik, dynamisch trainen, het borstgebruik, het verkrijgen van een actief achterbeen, werken richting meer verzameling en oprichting en nog veel meer.

Biomechanica & trainingsconcepten bevat 12 hoofdstukken


✅ Werken aan de hand, incl: de basisvaardigheden en optoming, de verschillende zijgangen (schouderbinnenwaarts, renvers, travers, appuyeren etc), de basisprincipes voor de piaffe, en meerdere gymnastiserende oefeningen.

Werken aan de hand bevat 12 hoofdstukken


✅ Masterclass ‘Dressuur op gelijke voet’. Afgelopen Oktober was er bij De Recht Dressage Center een Masterclass over dit onderwerp. Alle verschillende manieren van trainen vanaf de grond werden besproken en getoond. Kijk deze Masterclass op je gemak terug met dit pakket!✅ Longeren + E-boek, incl: alles over longeren met enkele en dubbele lijnen en de basis van het werken aan de hand.

Longeren + E-Boek bevat 4 hoofdstukkenVerbeter de relatie en prestaties met je...